Szolgáltatásaink

Teljeskörű fényezés és karosszéria javítása, biztosítási kárügyintézés, horpadás javítás és alváz- üregvédelem.

CsontosAutó

DÍJMENTES ÁLLAPOTFELMÉRÉS, EGYEDI ÁRKÉPZÉS, RÖVID VÁLLALÁSI IDŐ.

Autófényezés

Cégünk vállalja személyautók, veteránautók, luxusautók, motorkerékpárok, és egyéb fém- és műanyag alkatrészek fényezését. A szép és tartós fényezés kivitelezését a minőségi alapanyagok használatával, a korszerű eszközökkel végzett tökéletes előkészítéssel és fényezőkamrában megfelelő szaktudással történő festékszórással biztosítjuk.

Biztosítási kárügyintézés

Teljes körű biztosítási kárügyintézés az ügyfeleink érdekeit képviselve. Magyarországi Biztosítók szerződött partnerei vagyunk. Kárügyintézés feladatát bízza szakemberre, ezáltal biztosítva gyorsabb és pontosabb ügyintézést.

Alváz és üregvédelem

Az alváz- és üregvédelem a rozsdásodási folyamatot hivatott lelassítani vagy megelőzni! Köztudott tény, hogy a legtöbb jármű vázszerkezete 90%-ban vasanyagból készül, legyen az személyautó, teherautó, kisbusz, lakókocsi vagy utánfutó, minden jármű életében előbb vagy utóbb megjelennek a korrózió hatására, az először még kis rozsdafoltocskában mutatkozó kellemetlenségek, majd idővel megindul egy átrozsdásodási folyamat.

Polírozás

A polírozás egy folyamat, mely a matt, karcos felületeket fényessé, karcmentessé varázsolja, legyen szó fényezett felületről, plexiről, vagy akár fémről. A polírozással a nem túl mély, az alsóbb rétegekig nem hatoló, vagy a lakkréteget még teljesen át nem vágó karcok tüntethetők el, igen látványos eredménnyel. Ezen folyamat során a felületről vékony, néhány mikron vastagságú réteget polírozunk le a lakkból, így a karcok véglegesen eltűnnek.

Karosszéria javítás

Korszerűen felszerelt javító műhelyünkben gyári minőségben tudjuk megjavítani az autó karosszériáját. A lakatosunknak tökéletes minőséget kell végeznie, hogy eredeti íveket visszaállítja, ezáltal minimálisra csökkentsük a gittelés felhasználását.

Helyi forgalmazóktól a többéves üzleti kapcsolataink révén gyorsan és kedvező áron tudjuk beszerezni az alkatrészeket.

100%

100% elégdettségi garancia

Kaplcsolat

TELEFON

+3699787413

+36203391467

Cím

9400, Sopron Zárányi utca 17.

E-Mail

csontosfenyezo@gmail.com